ο Νο1 σταθμός!

στο ραδιόφωνο... 102,4  |  στο internet... sokolatafm.gr

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 18 έως 24 Δεκεμβρίου 2021

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο σύντροφος σας είναι Αιγόκερως, τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται με αργούς ρυθμούς. Σε αισθηματικά θέματα είναι επιφυλακτικός και άτολμος. Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο πριν σας πλησιάσει. Πρέπει να βεβαιωθεί για τα αισθήματα σας, αφού μια άρνηση σας μπορεί να τον αναστατώσει. Τόσο στην πρώτη σας επαφή όσο και στην συνέχεια, όταν εξοικειωθείτε, θα πρέπει εσείς πάντα να κάνετε την πρώτη κίνηση. Ίσως να πιστεύει, ότι η ενασχόληση με ζητήματα γύρω από το σεξ είναι χαμένος καιρός και χάσιμο ενέργειας ή ακόμα και να φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει στην πράξη. Έτσι, οι επιθυμίες του μπορεί να κατασταλούν και σε εσάς να εμφανίζεται ψυχρός, αδιάφορος, χωρίς αισθήματα. Από τη στιγμή που θα νιώσει για τα “καλά” το βασικό του ένστικτο, θα αποδώσει τα μέγιστα, μπορεί όμως και να σκεφτεί ότι ο έρωτας πρέπει να γίνεται από ….καθήκον.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Με τέσσερις πλανήτες στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, δεν υπάρχει μια μαγική συνταγή επιτυχίας αυτή την εβδομάδα: οτιδήποτε πετύχετε, θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας προσπάθειες. Παρόλα αυτά, με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορείτε να αναζητήσετε παλιούς συνεργάτες και γνωστούς που έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν στην καριέρα σας. Με την κόντρα Κρόνου-Ουρανού στις 24/12 είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναθεωρήσετε τις ξεπερασμένες απόψεις και να βρείτε νέους δρόμους προσέγγισης με το σύντροφό σας. Η διάθεσή σας να συμβιβαστείτε προκειμένου να βελτιώσετε την σχέση σας, θα σας ανταμείψει άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5

Οι πλανητικοί σχηματισμοί αυτή την εβδομάδα σας βοηθούν να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και να εκφράσετε τα αιτήματά σας στους ανώτερούς σας. Παρόλο που αυτά θα γίνουν κατανοητά, θα είναι δύσκολο να δικαιωθείτε, τουλάχιστον άμεσα, αφού η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 19/12. Αντίθετα, η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται όλο και περισσότερο, καθώς ο σύντροφός σας, καταλαβαίνει καλύτερα τις ανάγκες σας και σας συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις. Μια χριστουγεννιάτικη απόδραση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 19/12 προσφέρεται για να “κλείσετε” εκκρεμότητες που υπάρχουν στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, μέχρι τώρα θα πρέπει να έχετε μελετήσει όλες τις επιλογές σας και να προχωρήσετε στη λήψη αποφάσεων που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα πορεία, η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα έσοδά σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε “εκ βαθέων” με το σύντροφό σας ή ακόμα και να θέσετε τους όρους σας και στη συνέχεια να τον αφήσετε να σκεφτεί και να αποφασίσει.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Με τέσσερις πλανήτες απέναντι από το ζώδιό σας, καθώς ο Ήλιος περνά στον ίδιο ζωδιακό χώρο (Αιγόκερως) θα σας ανοίξει η όρεξη για νέες κατακτήσεις. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη προκαλεί στασιμότητα, που είτε το θέλετε είτε όχι, επιβραδύνει τους ρυθμούς σας. Στον αισθηματικό τομέα θα αναθεωρήσετε ιδέες και απόψεις. Κρίνεται σκόπιμο πάντως να προσπαθήσετε να κατανοήσετε το σύντροφό σας και να αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Μπορεί να βλέπετε την δημοτικότητά σας να ανεβαίνει, αλλά μόνο η μόνιμη σχέση σας θα σας προσφέρει ασφάλεια. Εκτός βέβαια, αν είστε ελεύθεροι οπότε όλα δείχνουν μια ερωτική επιστροφή!!

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Οι φίλοι σας, δίνουν ένα δυναμικό “παρόν” αυτή την εβδομάδα, αφού σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές για τις σχέσεις σας, τα επαγγελματικά σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Μέσα από τις συναναστροφές σας θα έχετε σημαντικά οφέλη που θα σχετίζονται με το χρήμα ή την προβολή σας. Ωστόσο, με την ανάδρομη Αφροδίτη πολλοί από σας θα συνεχίσετε να διατηρείτε επιφυλάξεις ως προς τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων, με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ίσως πρέπει να αφήσετε για λίγο “στην άκρη” την ανασφάλειά σας και να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η αστρική έμφαση στον Αιγόκερω θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή αισθηματικής σχέσης, από τη στιγμή που αποφασίσετε ότι προσφέρει όσα χρειάζεστε στην εξελικτική πορεία σας. Η περίοδος που διανύουμε δείχνει πολύ θετική με τον αστερισμό σας. Από τις 19 η ανάδρομη Αφροδίτη προσφέρει ευκαιρίες για να επανεξετάσετε τα μέχρι τώρα δεδομένα στη ζωή σας και να επαναπροσδιορίσετε τις σημαντικές προτεραιότητές σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους ή στους ερωτικά “πικραμένους” εκπροσώπους του ζωδίου μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από συναντήσεις με το ….παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Σας απασχολούν οικογενειακά θέματα και καλό θα ήταν να σκύψετε πάνω σε υποθέσεις που αφορούν στα παιδιά, στο σύντροφο ή σε κληρονομικά ζητήματα, -αν υπάρχουν. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό δημιουργεί αντιπαραθέσεις, κόντρες και αντιμαχίες, ειδικά αν έχετε να μοιράσετε κοινά περιουσιακά στοιχεία. Οι γιορτινές μέρες δεν ελαφραίνουν τις έγνοιες σας, ψάχνοντας συμμαχίες εν όψει του νέου χρόνου. Η ιδανική μέρα γι αυτό είναι στις 20/12, μέρα καθοριστική για όλες τις ενέργειες. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας καθώς με την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Αφροδίτης, θα εμφανιστούν και κάποιες εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Είστε κάπως μουδιασμένοι και δεν θέλετε να ανοίξετε θέματα, ούτε να κάνετε υπερβολές, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Παρόλο που πλησιάζουν Χριστούγεννα, αισθάνεστε την ανάγκη να είστε φειδωλοί σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σύγκρουση του Κρόνου με τον Ουρανό προκαλεί αισθηματικές αναταράξεις, αμφιβάλλοντας για τις προθέσεις των αγαπημένων και των συνεργατών σας. Χρειάζεστε νέα δρομολόγηση της προσωπικής σας ζωής και το αντιλαμβάνεστε με ξαφνικό και βίαιο τρόπο. Ωστόσο στις 20/12 μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες επαφές, που θα ρίξουν ένα επεξηγηματικό φως στο σκοτάδι που απρόσμενα και στιγμιαία σας προβλημάτισε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Οι εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται και μια επιτυχία στον οικονομικό τομέα είναι πολύ πιθανή στις 20/12. Ο Ήλιος λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιό σας θα έρθει σε αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σας Δία, με σκοπό να δώσει πίσω όσα σας χρωστάει. Οι προσπάθειές σας ανταμείβονται αλλά δεν πρέπει καθόλου να επαναπαυτείτε. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε συνδυασμό με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας, ειδικότερα κάποιες συμφωνίες για τις οποίες ήσασταν σίγουροι. Οι μέρες των γιορτών θα βοηθήσουν να επανεξετάσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Τα ήσυχα νερά ταράζονται ή γίνονται ακόμη πιο κυματώδη, καθώς θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια από όση υπολογίζατε. Μέσα στο έντονο γιορτινό κλίμα, ενοχλείστε από υπερβολές άλλων και προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα πράγματα, ειδικά στις 20/12. Βιαστείτε γιατί η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, που θα ξεδιπλώνονται σαν σκηνή από ταινία αργής πλοκής. Αυτό σημαίνει πως έχετε χρόνο να ενεργήσετε αλλά η σύγκρουση του κυβερνήτη σας Κρόνου με τον Ουρανό, θέτει ζητήματα αρχών, κάνοντάς σας απότομους και χειριστικούς. Ο στόχος είναι να εξασφαλίσετε τον έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Περιμένετε πολλά από την αρμονική όψη του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιό σας. Επιδιώκετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δίνονται λίγο πριν την αποχώρησή του από αυτό. Στις 20/12 έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας ή να λάβετε γενναιόδωρες στάσεις και συμπεριφορές που υπόσχονται πολλά. Με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης ξεκινά μια περίοδος νοσταλγίας, στην οποία το παρελθόν επιζητά να γίνει παρόν ή ακόμα και μέλλον. Η τάση για αποκατάσταση σε όλους τους τομείς μέσα στην επιρροή των γιορτών, γίνεται είναι το μεγάλο σας στοίχημα.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η κοινωνική ζωή, οι φίλοι, η αλλαγή παραστάσεων και η ψυχαγωγία, αποτελούν βασικές προτεραιότητες της εβδομάδας. Πέραν όμως των πολλών επαφών και των επιδιώξεων για εποικοδομητικές συναναστροφές και συζητήσεις, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης που ξεκινά από τις 19/12, βάζει φρένο σε αρκετές κοινωνικές σχέσεις. Μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, συνειδητοποιείτε πως δεν κάνουν όλοι για όλα και πως χρειάζεται ένας ωφέλιμος διαχωρισμός. Από την άλλη η σύγκρουση του Κρόνου με τον Ουρανό, σας υποδεικνύει έστω και επεμβατικά με ποιους να πάτε και ποιους να αφήσετε. Οι προβληματισμοί, θα δώσουν και τη λύση άμεσα.

Close Float
Σοκολάτα 102,4