Ενδιαφέροντες τρόποι για να διαβάζετε το μυαλό των άλλων

Όλοι είχαμε στιγμές που θα θέλαμε να μπορούσαμε να διαβάσουμε τι σκέφτονται οι άλλοι, όπως θα έκαναν γνωστοί υπερήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι μπορείτε πραγματικά να διαβάσετε τους ανθρώπους παρατηρώντας απλώς τη γλώσσα του σώματός τους;

Παρά τη δύναμη των λέξεων, μερικές φορές τις μεγαλύτερες πληροφορίες και αλήθειες μας τις δίνουν οι κινήσεις ή χειρονομίες του σώματος. Το μεγαλύτερο μέρος της γλώσσας του σώματός σας είναι συνδεδεμένο με το υποσυνείδητο και κάνετε πράγματα που βγαίνουν τόσο φυσικά, που το συνειδητοποιείτε μόνο αφού τα κάνετε.

Για αυτό λοιπόν και εμείς θέλουμε να σας δείξουμε μερικά κόλπα που θα σας κάνουν να φαίνεστε κυριολεκτικά σαν μέντιουμ.

Ακολουθήστε τα μάτια των άλλων

Το να κοιτάτε δεξιά και ευθεία προς τα πάνω σημαίνει ψέμα, γιατί ενεργοποιεί τη φαντασία και τις μνήμες της αριστερής δραστηριότητας του εγκεφάλου. Αλλά κοιτάζοντας προς τα αριστερά και προς τα κάτω, ενώ το άλλο άτομο σας μιλάει σημαίνει ότι είτε αναπολεί γεγονότα, είτε συγκεντρώνει τις σκέψεις του.

Αν οι συνομιλητές σας κουνάνε πολύ το κεφάλι

Μερικές φορές, όταν μιλάτε για κάτι που μπορεί να μην αρέσει στο άλλο άτομο, μπορεί να αρχίσει να γνέφει επανειλημμένα και υπερβολικά. Αν κάποιος νιώθει ότι κουράζεται ή βαριέται με όσα ακούει από τους άλλους, γνέφει πάρα πολύ. Γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή στον συνομιλητή σας και αν αρχίσει να συμβαίνει το παραπάνω, επιβραδύνετε και προσπαθήστε να πείτε όσα θέλετε με διαφορετικό τρόπο.

Όταν οι άλλοι προσποιούνται ένα χαμόγελο

Πολλοί από παραπονιούνται για τις ρυτίδες από το γέλιο, που εμφανίζονται πολύ νωρίς. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζατε είναι ότι οι ρυτίδες μπορούν πραγματικά να σας πουν αν το χαμόγελο κάποιου είναι γνήσιο ή όχι. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ψεύτικα χαμόγελα δεν είναι μεταδοτικά, επομένως, τα μάτια σας δε θα χαμογελούν μαζί με τα χείλη σας.

Σφιγμένο το σαγόνι

Ένα σφιγμένο σαγόνι είναι σημάδι άγχους. Αν δείτε κάποιον να κάνει αυτήν την κίνηση, σημαίνει ότι σκέφτεται κάτι αγχωτικό. Σε κάθε περίπτωση, είτε το καταλαβαίνει είτε όχι, αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα.

Πώς θα καταλάβετε αν τα συναισθήματά τους προέρχονται από πίεση

Τα συναισθήματα αποκαλύπτονται εξίσου στην έκφραση του προσώπου των ανθρώπων, οπότε αν η μία πλευρά του προσώπου τους είναι πιο ενεργή από την άλλη, μπορεί να προσποιούνται το συναίσθημα που θέλουν να δείξουν.

Δώστε προσοχή στο πότε σηκώνουν τα χέρια ψηλά

Ανυψώνοντας το χέρι σε όλο του το μήκος του, με μια άνετη στάση αναδύεται μια ισχυρή, κυρίαρχη αύρα. Αντίθετα, το να σηκώνει κανείς το χέρι κάτω από το ύψος του κεφαλιού δείχνει ανασφάλεια και ντροπαλότητα.

Δώστε προσοχή στις παλάμες

Υπάρχουν πολλές χειρονομίες που μπορεί να σημαίνουν διάφορα πράγματα. Μεταξύ αυτών είναι και αυτά τα δυο: Εάν οι παλάμες ενός ατόμου είναι στραμμένες προς τα πάνω, σημαίνει ότι προτείνει ή ρωτάει κάτι. Αν οι παλάμες είναι στραμμένες προς τα κάτω, σημαίνει ότι παραγγέλνει ή ζητάει κάτι.

Προσοχή στην απόστασή

Δώστε προσοχή στο πόσο κοντά σας είναι ένα άτομο για να προσδιορίσετε αν σας βλέπει με συμπάθεια. Και αν κάποιος κάνει προς τα πίσω όταν πλησιάζετε, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η σύνδεση δεν είναι αμοιβαία. Μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να καταλάβετε ποια είναι η σχέση μεταξύ δυο ατόμων ανάλογα με την απόσταση μεταξύ τους.

 

Πηγή: pink.gr

Close Float
Σοκολάτα 102,4