Μελίνα Ασλανίδου – «Ζω Τη Ζωή»

Μελίνα Ασλανίδου – Γιώργος Θεοφάνους: «Ζω Τη Ζωή» | Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) τιμά τη συμπλήρωση 100 ετών από την ανακάλυψη της ινσουλίνης μέσα από μία ξεχωριστή καμπάνια με τίτλο «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.).

Στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για το διαβήτη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, στις 14 Νοεμβρίου, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. προχωρά σε μία σειρά δράσεων, με στόχους την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και τη βελτίωση της υγείας, της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής των ατόμων με Διαβήτη τύπου 1.

Βάζοντας το δικό της λιθαράκι σ’ αυτή την σπουδαία προσπάθεια, η Panik Records θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Ζω Τη Ζωή», που υπογράφει ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, γνωστός για την προσφορά του προς τα παιδιά και ερμηνεύει η εκπληκτική Μελίνα Ασλανίδου. Τους στίχους έγραψε ο στιχουργός μεγάλων επιτυχιών Θάνος Παπανικολάου.

Το «Ζω Τη Ζωή», που δημιουργήθηκε για την Π.Ε.Α.Ν.Δ. και τα άτομα με Διαβήτη τύπου 1, θα κυκλοφορήσει στο τέλος Νοεμβρίου μαζί με music video και θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου. Στόχος όλων όσοι συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι το τραγούδι να μπει στις καρδιές μικρών και μεγάλων, να μάθουν όλοι τα λόγια και να το σιγοτραγουδούν, γιατί δημιουργήθηκε για έναν πραγματικά υπέροχο σκοπό.

Η αποκάλυψη του «Ζω Τη Ζωή» θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, στις 29 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο. Στην εκδήλωση, η πρόεδρος της Ένωσης Σοφία Μανέα, ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ε.Α.Ν.Δ., ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής Χρήστος Μπαρτσόκας, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θάνος Παπανικολάου και εκπρόσωποι της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, θα μιλήσουν για την καμπάνια, το τραγούδι και τον τρόπο με τον οποίο τρόποι με τους οποίους μπορούμε όλοι να συμβάλουμε και να υποστηρίξουμε το σκοπό δημιουργίας του «Ζω Τη Ζωή».

Close Float
Σοκολάτα 102,4