Και νηστίσιμος και νόστιμος
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
5 κόκκινα μήλα (600 γρ.)
350 γρ. Κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
400 γρ. Μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη (1,5 πακέτο)
Προαιρετικά
Ινδοκάρυδο
Θα χρειαστείτε
Πυρέξ 20χ11
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
- Κόβουμε σε κομμάτια τη κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε Μπεν Μαρί.
- Στραγγίζουμε τα μήλα, τα ρίχνουμε σε μπολ και τα πολτοποιούμε πολύ καλά με ένα ραβδομπλέντερ.
- Ρίχνουμε τη κουβερτούρα ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα και πολτοποιούμε ξανά με το ραβδομπλέντερ.
- Σπάμε τα μπισκότα στο μείγμα και τα ενσωματώνουμε πολύ καλα.
- Σε ένα πυρέξ 20χ11 εκ. τοποθετούμε πολλές στρώσει μεμβράνης και ρίχνουμε το μείγμα.
- Το στρώνουμε με τη σπάτουλα, σπάμε ακόμα λίγα μπισκότα κλείνουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με ινδοκαρυδο.
- Κόβουμε και ο κορμος χωρίς ζάχαρη είναι έτοιμος να τον απολαύσουμε.